RMK juhatuse esimeheks kandideerib üks inimene

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Kallas
Aigar Kallas Foto: Mihkel Maripuu

Riigimetsa Majandamise Keskuse ( RMK) juhatuse esimehe konkusile laekus tähtajaks üks sooviavaldus, tõenäoliselt esitas selle RMK praegune juht Aigar Kallas, kes vastavale küsimusele veel vastata ei soovinud.

«Ma olen lubanud, et ma jätan sellele küsimusele vastamata, enne kui RMK nõukogu järgmisel korral koguneb,» ütles Kallas BNSile.

RMK nõukogu esimehe Andres Talijärve sõnul laekus RMK juhatuse esimehe konkursile üks avaldus. «Kandideerija nime ei avaldata,» ütles Talijärv BNSile. «Otsus RMK juhatuse esimehe osas tehakse RMK nõukogus, kuid täpne kuupäev on nõukogu liikmetega veel kokku leppimisel,» lisas ta.

Aigar Kallas oli RMK peadirektor aastatel 2002-2003, RMK juhatuse esimehena on ta ametis olnud alates 1. novembrist 2007. Kuna RMK juhatuse esimehe volitused kestavad vastavalt metsaseadusele viis aastat, valis RMK nõukogu Kallase tagasi juhatuse esimeheks ka 2012. aastal.

Aigar Kallas on lõpetanud Eesti Põllumajandusülikooli metsamajanduse eriala ja saanud magistrikraadi keskkonnaökonoomikas California Ülikoolist.

RMK juhatuse esimehe ametikohale kandideerimiseks tuli esitada CV ja essee teemal «Visioon RMK juhtimisest» personalijuhile enne 15. juunit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles