Michael Lohan sai tütre probleemist äriidee

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Lohan koos Karen Walshiga võõrutusraviprogrammist "Inspirations"
Michael Lohan koos Karen Walshiga võõrutusraviprogrammist "Inspirations" Foto: SCANPIX

Seda, et hapust «sidrunist» saab teha värskendavat «limonaadi», püüab tõestada skandaalides räsitud filminäitleja Lindsay Lohani isa Michael. Nimelt teatas papa Lohan plaanist avada ujuv rehabiliteerimiskeskus.

Papa Lohan (50), kelle murekoorem narkoprobleemidega tütar Lindsay pärast vähenes aastavahetusel, kui tütar pääses võõrutuskliinikust, näeb uut heaoluasutust triivimas Fort Lauderdale`i sadamas Floridas. Maksma peaks ujuv kompleks minema 2,7 miljonit eurot, ning see peaks andma sõltlastele väärtuslikku ravi, kirjutab femalefirst.co.uk.

«Olen põnevil teatades ujuva rehabiliteerimiskeskuse loomisest. See on esmene sellelaadne,» rääkis Lohan jahist, kus on kaheksa kohta «külalistele» ja kuus kohta meeskonnale.

Pärast seda, kui Lindsay Lohan määrati mullu hilissuvel 90 päevaks võõrutusravikliinikusse, kuna oli rikkunud kohtu poolt narkootikumide kasutamise eest määratud tõkendeid, liitus isa programmiga «Inspiratsioon noortele ja vanematele», kus sai ettekujutuse, mida tähendab sõltuvushäirega inimese aitamine.

«Ma plaanin sekkuda [sõltuvusprobleemidesse – T.L.]. Lindsay toetab mind selles ettevõtmises 100 protsenti ja ma ootan eesootavat teekonda mitte ainult koos oma perega vaid ka koostöös «Inspiratsiooni» inimestega,» ütles Michael Lohan.

Näib, et üks asi, mille pärast papa Lohan muretsema ei pea, on rohke tasuta reklaam oma loodavale ärile, ilmselt võib tema oskusi turundusküsimustes pidada suurepärasteks.

Loodetavasti ei taba Lohani ettevõtet sarnane tagasilöök, kui üheksakümnendatel börsimaakleri ametis, kui Lohan langes kahtluse alla ebaausate võtete kasutamises. Tal tuli istuda kolm aastat vangis, kuna keeldus uurijatele andmast infot teiste kahtlusaluste maaklerite kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles