Pevkur kaitseb Pallingut (11)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna esimees Hanno Pevkur.
Reformierakonna esimees Hanno Pevkur. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Reformierakonna juht Hanno Pevkur Kalle Palingu huvide konflikti Eesti Energias sisuliselt ei kommenteeri ja toob Pallingu kombel välja vaid selle, et on positiivne, kui Eesti ettevõtetel tekivad võimalused nii suures mahus väljapoole Eestit midagi müüa, kirjutab Äripäev.

«Selle teema selgitamine on asjaosaliste endi teha. Üldisemalt kommenteerides on minu hinnangul positiivne, kui Eesti ettevõtetel tekivad võimalused nii suures mahus väljapoole Eestit midagi müüa. Eesti majanduse kasvule tulevad sellised kontaktid vaid kasuks,» teatas Pevkur Reformierakonna pressiesindaja Silver Puki vahendusel kirjalikult.

Äripäev kirjutas täna, et reformierakondlane Kalle Palling aitas Eesti Energia nõukogus istudes varjatult kaasa riikliku energiahiiu suurima konkurendi Viru Keemia Grupi (VKG) ärihuvidele, vahendades viimasele paar aastat tagasi ahvatlevat, umbes 13 miljoni euro suurust aheraine tehingut, mida samal ajal jahtis ka Eesti Energia.

Pallingu läbikäimine VKG suurima omaniku Priit Piilmanniga pole olnud saladus, küll aga taoline otsene huvide konflikt. 

Loe täpsemalt Äripäevast.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles