Holsmer: rahanduskomisjonis valitseb kaoselaadne olukord (6)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu rahanduskomisjoni aseesimees Remo Holsmer.
Riigikogu rahanduskomisjoni aseesimees Remo Holsmer. Foto: Eero Vabamägi

Riigikogu rahanduskomisjon hakkab neljapäevasel istungil taas maksumuudatusi arutama, kuid komisjoni aseesimehe, reformierakondlase Remo Holsmeri sõnul muutuvad eelnõude tekstid ja päevakord pidevalt ning komisjonis valitseb kaos, sest isegi liikmed ei suuda kõiki muudatusi hoomata.

Holsmer rääkis ERRile, et ta ei tea, mis neljapäevasel istungil saab, sest keegi ei ole enne koosoleku algust kindel isegi selles, mis päevakorras on, ning asjad muutuvad tundidega.

Küsimusele, kas komisjoniliikmed ise orienteeruvad pidevalt toimuvates muudatustes, vastas ta, et muidugi mitte. «Keegi ei suuda jälgida, mis seal täpselt toimub, rääkimata avalikkusest. Komisjonis on umbes sama segane seis: tekst muutub, päevakord muutub, kõik on kaoselaadne,» nentis Holsmer.

Mõne päeva eest tegi rahandusministeerium rahanduskomisjonile ettepaneku hõlmata magusamaksuga ka magusad piimajoogid.  Holsmeri sõnul iseloomustab see näide toimuvat segadust, kus valitsus täpselt ei tea, mida teha tahetakse.

Loe pikemalt ERRist.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles