TS Laevad jättis ootamatult kohtumise maavalitsusega ära (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks uutest parvlaevadest
Üks uutest parvlaevadest Foto: Liis Treimann

Eile Saare maavalitsuses toimuma pidanud kohtumine maavalitsuse ja laevafirma TS Laevad esindajate vahel jäi TS Laevade ettepanekul ära. Ühe küsimusena pidi kohtumisel arvatavasti arutatama sügist laevagraafikut ja kesköiseid reise.

Saare maavalitsusest ei osatud kohtumise ärajäämise põhjust öelda ning TS Laevad ei soostunud oma otsust kommenteerima, vahendab Saarte Hääl.

«Ma arvan, et oleks üpris kummaline hakata ajakirjandusega jagama iga kohtumist ja selle toimumist või edasilükkamist või ärajätmist,» ütles TS Laevade pressiesindaja Sirle Arro, lisades, et see on normaalse tööprotsessi osa.

Teade kohtumise ärajätmisest tuli pärast eelmisel nädalal lahvatanud avalikku vastuseisu kesköise väljumise võimalikule ärajätmisele. Kuigi siis kinnitas TS Laevade juht Kaido Padar Postimehele, et kesköiseid reise ei ole plaanis ära jätta, siis Sirle Arro sõnul ei ole veel midagi otsustatud.

Loe lähemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles