Riik võttis mehe võla naise taskust

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Firma kadus palmisaarele
Firma kadus palmisaarele Foto: SCANPIX

Pärast 30aastast abielu enda jaoks silmatorkavalt kahjuliku abieluvaralepingu ootamatult sõlminud ettevõtja Ain Kirsi kandis osa tema firmale mõeldud PRIA toetusest kiirelt edasi naise kontole ja kaotas varatuks tehtud firmad Kariibi mere saarele.

Seda, kuhu kadus ülejäänud raha Pärnumaa põllumehe Ain Kirsi enda kontolt, ei tea enam keegi. Võib vaid oletada. Naise kontolt maksti osalt põllumajandustehnika liisinguid. Võlausaldajad jäid igatahes tühjade pihkudega, kirjutab Äripäev.

Kirsi jäi pärast enda jaoks kuus aastat kestnud saagat ja nelja aastat kohtuuste kulutamist süüdi pankrotikuriteos ja Kirsi üllatuseks võttis riik ära pettusega tekitatud kahju kompenseerimiseks hoopis tema abikaasa kinnistu. Abikaasa nimi on toimetusele teada, kuid Äripäev ei avalda seda, sest ta polnud kohtu silmis ei kaasosaline ega süüdistatav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles