Paigaturundus: Soomes otsitakse kõige rokilikumat linna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotomeenutus mullusest Õllesummerist, kui põhja-naabrite bänd HIM tõi Tallinnasse hulgaliselt ka Soome rokipublikut, mis tõestab, et muusika on kohaturunduses argument
Fotomeenutus mullusest Õllesummerist, kui põhja-naabrite bänd HIM tõi Tallinnasse hulgaliselt ka Soome rokipublikut, mis tõestab, et muusika on kohaturunduses argument Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Soome rahvusringhäälingu Yle pop-portaal Ylex kuulutas välja konkursi leidmaks Soomes sellist linna või paikkonda, kus inimesed «hingavad muusika rütmis».

Rajum rokikoht selgub järgnevate kriteeriumite järgi: rikas esinemiste- ja klubivalik, ohtralt harjutusvõimalusi bändidele ja muidu elav muusikamaastik.

Konkursi tingimused ei piira otsingut roki žanriga, ehk et kui mõni linn või paikkond hiilgab näiteks hiphopi, elekro või heavymetali kultuuriga, on selgi võiduvõimalus olemas.

Arvata võib, et kui võitu ei võta just Helsingi, kus niigi atraktsioone küllaga, kulub võitjaks tulnud kandile saadav tiitel marjaks ära, vähemalt muusikasõpradele suunatud turundustöös.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles