EAS muutis juhatuse struktuuri (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EAS.
EAS. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) korrastas juhatuse struktuuri ja piiritles juhatuse liikmete vastustusalad.

EAS-i juhatus on alates maist kolmeliikmeline. Juhatuse esimees Alo Ivask vastutab juhatuse töö korraldamise ning ekspordi, välisinvesteeringute ja turismivaldkonna arendamise eest. Juhatuse liige Sigrid Harjo kureerib erinevate toetusmeetmete kujundamist, rakendamist ning järelevalvet.  Juhatuse liige Veiko Pärn vastutab EAS-i sisemiste üksuste nagu finantsjuhtimine, personal ja õigusteenuste eest.

«Lisaks kolmeliikmelisele juhatusele on EAS-is ka viis üksuste direktorit. Varasemalt oli EAS-is 11 erinevat direktori ametikohta,» ütles Ivask BNS-ile.

Ivaski sõnul on struktuurimuutused esimene samm EAS-i tegevustele selgema fookuse andmisel. «Ümberkorraldustega muudame EAS-i paindlikumaks, vähendame kesktaseme juhtimist ja bürokraatiat ning piiritleme selgemalt vastutust. Samuti häälestame organisatsiooni ümber seniselt toetuste menetlemise fookuselt erinevate teenuste pakkumisele,» lausus ta.

Ivask on alates käesoleva aasta 20. märtsist EAS-i juht. Ivask juhtis eelnevalt Eestis ja Lätis ehitus- ja kodusisustuskaubamajade võrku Kesko Senukaid, endise nimega Rautakesko.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles