Arakase fond ostis Hortese aianduspoe kinnistud

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Efteni juht Viljar Arakas kabinetis.
Efteni juht Viljar Arakas kabinetis. Foto: Sander Ilvest

Ärikinnisvarasse investeeriv alternatiivne kinnisvarafond Eften Real Estate Fund III AS omandas 3,1 miljoni euroga Hortese aianduskeskuse kinnistu Laagris.

Fondijuhi Viljar Arakase sõnul on väga hea asukoha, atraktiivse pikaajalise üürniku, kestliku üüritaseme ja sobiliku tootlusega kinnistu suurepärane investeering, mis sobib fondi portfelli ideaalselt.

«Hortes on unikaalse ärimudeliga, tugeva turupositsiooni ning kõrge kaubamärgi tuntusega jaemüüja Tallinnas. EfTEN’il on hea meel alustada ettevõttega koostööd ning loodame tulevikus seda ka laiendada uutesse asukohtadesse,» lisas Arakas.

Hortese tegevjuht Kristian Kalgan ütles, et nende strateegiaks on keskenduda jaeärile ning selle arendamisele. «Hortese kontseptsioon on end tõestanud ning me oleme valmis oma ettevõtte arengule tempot juurde lisama,» kommenteeris Kalgan tehingut. 

Eften omandas tehinguga kinnistu kogupinnnaga on 15 598 ruutmeetrit ja hoone kogupind 3 470 ruutmeetrit. Kinnistul on ka väljas asuv müügiala ning 146-kohaline parkla. 

EfTEN Real Estate Fund III AS on fondivalitseja EfTEN Capitali poolt 2015. aastal asutatud Balti riikide ärikinnisvarasse investeeriv alternatiivne kinnisvarafond. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles