Toomas Tiivel jäi Starmani ja Elisa ühinemise hammasrataste vahele (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Tiivel
Toomas Tiivel Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Elisa ja Starmani ühendstruktuur on koostatud ning sestap lahkuvad ettevõttest Starmani Eesti äriüksuse juht Toomas Tiivel ja tehnoloogiadirektor Jaanus Erlemann.

Elisa ja Starmani juhatuse esimehe Sami Seppäneni sõnul on ettevõtete ühinemise järgselt kinnitatud kõiki juhtimis- ja funktsioonide tasandeid puudutav ühendstruktuur ning see jõustub alates 1. juunist 2017.

«Uue struktuuri koostamise käigus lähtusime soovist ühendada mõlema ettevõtte tugevused ja vältida dubleerivate funktsioonide teket ning eesootavad muudatused lähtuvadki uuest ühendstruktuurist,» lausus Seppänen.

«Elisa ja Starmani ühinemisest tekkiv sünergia teenuste ja võrkude tasandil annab võimaluse teenuste valikut ja ulatust oluliselt laiendada,» kinnitas Seppänen.

«Tahan omaltpoolt väga tänada Toomast ja Jaanust hea töö eest Starmani arendamisel viimastel aastatel,»  avaldasSeppänen tänu lahkuvatele kolleegidele. Jaanus Erlemann lahkub ametist 31. mail ning Toomas Tiivel 30. juunil. 

Alates 2012. aasta septembrist Starmani Eesti äritegevust juhtinud Toomas Tiiveli sõnul iseloomustab seda perioodi kiire kasv ja mitmed Starmani eestvedamisel läbi viidud uuendused.

«Suutsime Starmani suurepärase tiimiga ettevõtte käivet enam kui poolteist korda kasvatada olukorras, kus turg tervikuna ei kasvanud. Seeläbi kahekordistasime nelja aastaga aktsionäride poolt ettevõttesse tehtud investeeringu,» lausus Tiivel.

Samuti langevad tema sõnul sellesse perioodi mitmed täiesti uued teenused Eesti TV- ja internetiturul. «Tõime esimesena klientideni järelvaatamisteenuse Ajamasin, viisime telepildi inimeste mobiiliseadmetesse ja arvutitesse ning püstitasime Eesti ja Euroopa koduse interneti kiiruserekordi.»

Jaanus Erlemanni sõnul on ta lähtunud oma tegevuses kahest eesmärgist – parandada teenuste stabiilsust ja kvaliteeti ning korrastada Starmani tehnoloogilist arhitektuuri koos ettevalmistustega uute lahenduste-teenuste turuletoomiseks.

«Oleme loonud väga tugeva vundamendi tuleviku kasvuks, sh suudame ainsana Eestis üle kogu võrgu pakkuda 500 Mbit/s internetiühendust. Samuti lõpetasime ettevalmistused järgmise põlvkonna fiiberoptilise võrgu ehitamiseks, mis on juba praegu mitmetel telekomisektori globaalsetel konkurssidel kõrget tunnustust pälvinud. Ootan ka huviga seda, kuidas Starmani kliendid võtavad vastu juba lähikuudel tulevad põhjalikud uuendused teleteenustes,» lausus Erlemann.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles