Hispaania maksuamet pitsitab Ronaldot

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Nick Potts/EMPICS Sport/Scanpix

Madridi Reali ja Portugali koondise ründajat Cristiano Ronaldot ähvardab maksude maksmata jätmise eest 15 kuud kuni 5 aastat vanglat, kirjutas Marca.

Hispaania rahandusministeerium toetab riigi maksuameti süüdistusi Ronaldo vastu, kes, nagu väidetakse, jättis vahemikus 2011-2013 iga aasta eest riigile maksmata umbes 600 000 eurot, kirjutab Äripäev.

Märgitakse, et jalgpallur võib pääseda ka tingimisi karistusega või trahviga – seda juhul, kui kohtu hinnangul aitab Ronaldo igati uurimisele kaasa. Eelmisel aastal avalikustatud maksudeklaratsiooni põhjal oli Ronaldo 2015. aasta sissetulek üle 203 miljoni dollari.

Hispaania kohus on maksude maksmisest kõrvalehoidmise eest varem süüdi tunnistanud teisegi jalgpallitähe, kes mängib nende maa klubis: argentiinlasest Barcelona ründajale Lionel Messile mõisteti 21kuuline vanglakaristus, kuid kuna karistus jäi alla 24 kuu ning varasemat kriminaalkuritegu süüalusel polnud, siis trellide taha Messi minema ei pidanud. Loe pikemalt Äripäevast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles