AMTELi senine juht pidi tegema valiku ja lahkus

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arno Sillat
Arno Sillat Foto: Liis Treimann

Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu (AMTEL) üldkoosolek kinnitas ametisse uue tegevjuhi, kelleks alates 1. juunist on taas Arno Sillat.

Arno Sillat on AMTELi tegevjuhina olnud ametis ka varem, aastatel 2012-2015. Viimased kaks aastat AMTELit juhtinud Sulev Narusk lahkub seoses oma ettevõtte laienemisega.

«Viimastel aastatel on mul olnud nö kolm jumalat - pere, isiklik ettevõte Benefit AS ja AMTEL. Kui sa märkad, et ühes kolmest hakkab tekkima juhtimisel kvaliteedi vigu, siis oma iseloomust tulenevalt ei saa ma seda lubada,» rääkis Narusk.

Ta lisas, et kuna arusaadavalt ei tule pere küsimuse alla, siis tuli valida liidu ja eraettevõtte vahel. «Ja paraku oli minu valik selline.»

Sillat märkis, et ta lahkus kaks aastat tagasi AMTEList, sest teine suur projekt ehk mootorispordimuuseum vajas suuremat tähelepanu.

«Täna oleme mootorispordimuuseumiga jõudnud selle peatse avamiseni ja seetõttu olen valmis uuteks väljakutseteks,» sõnas taas AMTELi tegevjuhi ametit üle võttev Sillat. Ta lisas, et kaks aastat tagasi lubas ta nii juhatusele kui ka Sulevile, et kui vaja, siis tuleb appi.

«Ja nüüd, kus Sulev on viimas oma oskusteavet maailma, oli õige aeg oma lubadus täita. Lisaks on AMTELis täna ka mitmeid uusi ja huvitavaid väljakutseid ja projekte, nagu näiteks ebakorrektselt remonditud avariiliste autode naasmine liiklusse,» märkis Sillat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles