Kas turundusnipp? Keskaegne loss Inglismaal palkas draakonispetsialisti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Tonbridge Castle Inglismaal, mis on loss samast kaalukategooriast kui Warwick Castle
Pildil Tonbridge Castle Inglismaal, mis on loss samast kaalukategooriast kui Warwick Castle Foto: SCANPIX

Naist, kes teab kõike draakonitest, on lossi turismiatraktsioonina haldaval firmal vaja arvatavasti selleks, et 1068. aastal ehitatud rohkete tornidega hoone külastajatele endiselt põnevust pakuks.

Mõnede inimeste jaoks ehk unistuste töö sai möödunud kuul konkursi korras endale 46aastane Rose Jardyne, kes omab oma sõnul teadmisi draakonite väljakutsumisloitsude alal. Ta koguni mainib, et ükskord loitsu lugedes ei jäänud palju puudu sellest, et draakon olekski kohale ilmunud, kirjutab newslite.tv. (Vaata toodud lingi alt ka pilte lossist.)

Naise tööks hiiglaslikus lossis saab olema hoida silma peal igal tuldpurskaval elukal, kes peaks kuskil lähikonnas ringi liikuma, samuti koolitab ta lossi personali uusimate teadmistega drakonoloogia ja nõiakunsti alalt.

Nojah, legendide jutustamine ja draakonite lemmikžanri ehk mõistatuste esitamine külastajatele kuuluvad samuti lossi drakonoloogi ülesannete hulka.

Veel selgub artiklist, et pärast vastava ala õppimist Warvicki ülikoolis on vastne lossi põhikohaga drakonoloog viimased 10 aastat töötanud eraviisilise konsultandina draakonite alal.

Lossi legendidest ja kummitusjuttudest ei tohiks uuel töötajal samuti puudust olla. Enimtuntud on William Shakespeare`i kaasaegse ning samuti luuletusi kirjutanud endise lossiomaniku sir Fulke Greville kummitamisharjumused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles