Eesti kõige kummalisem töökuulutus: põgenemistuba otsib endist vangi

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CCCR Põgenemistoad
CCCR Põgenemistoad Foto: Mailis Ollino / Pärnu Postimees

CCCP Põgenemistoad on loonud põgenemistubade kompleksi Pärnu vanglasse, kuhu otsitakse eksperdiks inimest, kellel vähemalt  kolme kuu pikkune karistuse kandmise kogemus.

Tööülesanneteks on vangla kambrite analüüs, peidupaikade loomine kambrites ja informatsiooni kogumine vangla siseelu kohta läbi kinnipeetavate perspektiivi, seisab kuulutuses.  «Tegu on tõsielupõhise põgenemismänguga, mida järk-järgult soovime arenda aina reaalsemaks,» teatab CCCP Põgenemistoad.

Lisaks käib ameti juurde vanglaelust teatraalsete stsenaariumite kirjutamine põgenemismängu tarbeks ning aparatuuri ehitamine kinnipeetavate stiilis (näiteks tätoveerimismasinate tegemine pastakatest).

Kandidaadilt nõutakse kuulutuses vähemalt kolme kuu pikkuse karistuse kandmise kogemust kinnipidamisasutuses, kõrget enesedistsipliini, head eesti ja inglise keele oskust ning motivatsioonikirja kirjeldamaks lühidalt karistuse kandmise kogemust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles