Neste Eesti kauaaegne juht lahkus ametist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neste juht Ivar Kohv.
Neste juht Ivar Kohv. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Aastast 2010 kütusemüügifirmat Neste Eesti juhtinud Ivar Kohv on ettevõtte peadirektori ametikohalt lahkunud.

«Töösuhe lõppes poolte kokkuleppel, minule teadaolevalt ei ole siseuurimist käimas ega ei ole ühtegi põhjust seda ka alustada,» ütles Kohv BNS-ile vastuseks küsimusele tema lahkumise põhjuste kohta.

«Edasised isiklikud plaanid on kõigepealt suve lõpuni puhata, siis hakkan aktiivsemalt ringi vaatama,» sõnas Kohv.

«Töötasin Neste Eestis erinevatel ametikohtadel üle 20 aasta, sellest kaheksa aastat jaemüügijuhina ja viimased seitse aastat peadirektorina. Tegime Neste inimestega suurepärast tööd, ehitades koos üles ühe efektiivseima jaemüügiketi Eestis,» lisas ta.

Neste Eesti juhatuse liige Tõnu Mõttus ei soovinud telefoni teel Kohvi lahkumist kommenteerida ja palus küsimused esitada kirjalikult.

Algselt töötas Kohv Neste Eesti jaemüügijuhina. Peale toonase peadirektori Indrek Kaju Venemaale tööle minekut asus Kohv kütusefirma peadirektori ametikohale.

Neste Eesti 2015. aasta käive oli 238,2 miljonit eurot ja puhaskahjumiks kujunes 5,2 miljonit eurot, mille põhjustas tulumaksukulu väljamakstud dividendidelt. Dividendiks maksis ettevõte omanikfirmale Neste Oyj siis 42 miljonit eurot. Neste Eesti pole oma 2016. aasta majandusaasta aruannet veel esitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles