MicroLinki kaubamärk kaob lähikuudel kasutuselt

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elioni juht Valdur Laid.
Elioni juht Valdur Laid. Foto: Liis Treimann.

Eesti Telekomi tütarfirmad Elion Ettevõtted ja MicroLink Eesti sõlmisid 24. jaanuaril ühinemislepingu ning ettevõtete lõplik ühinemine toimus täna, 31. märtsil, teatas Elion.

Elioni juhatuse esimehe Valdur Laidi sõnul on ühinemine igati loogiline samm nii klientide kui ka ettevõtete seisukohast.

«IT- ja telekomiteenused on väga tihedalt seotud, meie suurkliendid kattuvad pea täiel määral, kuid seni teenindasime neid kumbki eraldi.

Leidsime, et ühendades meie tugevused, suudame luua sünergiat, millest kõik osapooled võidaksid. MicroLink on tugev keerulistes erilahendustes, Elionil on aga laialdased kogemused suure kliendibaasi teenindamisel,» selgitas Laid ühinemise põhjusi.

MicroLinki töötajad jätkavad tööd Elionis vastavalt oma vastutusalale, mitmed MicroLinki ja Elioni meeskonnad tegutsevad ühiselt juba eelmisest aastast.

MicroLink Eesti juhatuse esimees Enn Saar jätkab tööd Elioni teenuste ja süsteemide arendusmeeskonna juhina.

Ühinenud ettevõtted jätkavad tegevust Elioni kaubamärgi all, MicroLinki kaubamärk kaob lähikuudel järk-järgult kasutuselt.

«Meie soov on olla kliendi poole ühe näoga. On igati loogiline, et ühtse juhtimise ja  eesmärkidega ettevõte kannab samu väärtusi ja identiteeti, mille üheks kandjaks on ka kaubamärk,» selgitas Laid.

Elion ja MicroLink kuuluvad koos EMT-ga Eesti Telekomi kontserni, mille omanik on TeliaSonera.

Elionis töötab 1200 inimest, ettevõtte käive oli 2010. aastal 189,4 miljonit eurot (2,964 miljardit krooni) ja kulumieelne kasum 59,4 miljonit eurot (930 miljonit krooni).

MicroLinkis töötab 171 inimest, 2010. aastal oli ettevõtte käive 15,9 miljonit eurot (248,5 miljonit krooni) ja kulumieelne kasum 1,7 miljonit eurot (27,2 miljonit krooni).

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles