Selgus Lidli poe asukoht Mustamäel

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lidl teeb teise katse tulla Eesti turule.
Lidl teeb teise katse tulla Eesti turule. Foto: Rui Vieira/PA Wire/PA Images

Saksa odavjaeketi Lidli esindaja Eestis, firma MMS Property Solutions OÜ ostis Tallinnas Sõpruse puiestee 153 kinnistu 9. mail ja taotles projekteerimisfirma K-Projekt kaudu ka projekteerimistingimuste väljastamist.

Mustamäel asuva Sõpruse puiestee 153 kinnistu suurus on 6913 ruutmeetrit ja ehitusealune pind moodustab sellest 40 protsenti ehk 2765 ruutmeetrit, kirjutab ERR uudised. Ehkki kinnistule võib ehitada kuni kolm neljakorruselist hoonet, on Tallinna linnaplaneerimise andmetel Lidlil kavas rajada sinna üks kahekorruseline hoone. Veel pole teada, kas sinna rajatakse pood Lidli tüüpprojekti järgi või kavatsetakse ehitamisel lähtuda Talllinna tingimustest.

Lidl rajab Mustamäele oma poe Rimi Hüpermarketi vastu, tuntud tankla 5+ juurde.
Lidl rajab Mustamäele oma poe Rimi Hüpermarketi vastu, tuntud tankla 5+ juurde. Foto: Google Street View

Varasemalt on MMS Property Solutions Tallinnas detailplaneeringu tellinud Lasnamäele Raadiku 11, mille planeeringuala suurus oli kokku 12 599 ruutmeetrit.

Lidli Mustamäe pood tekib tuntud tankla 5+ juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles