Amservi omanik: välisettevõtja logib end välja, kui ta ei ole Eesti valitsusega rahul (2)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amservi omanik Raivo Aavisto rääkis, et nende Järve esindus on kasvanud algusajaga võrreldes mitmekordselt. Praegu ulatub esinduse pindala 4500 ruutmeetrini.
Amservi omanik Raivo Aavisto rääkis, et nende Järve esindus on kasvanud algusajaga võrreldes mitmekordselt. Praegu ulatub esinduse pindala 4500 ruutmeetrini. Foto: Erik Prozes

Rohkem kui 25 aastat tegutsenud automüüja Amserv Grupi ühe omaniku Raivo Aavisto (57) sõnul peab igasuguste uute maksude kehtestamisel kaasama ettevõtjaid. Ka võib ebastabiilne maksupoliitika saada saatuslikuks Eesti e-residentsuse projektile.

Kuna praegu on maksumuudatuste teema päevakajaline, siis kas saab eraldi välja tuua, millised valitsused on olnud enam ettevõtjasõbralikumad?

Maksukoormuse ja majanduskasvu järgi võiks öelda, et parimad valitsused olid Eestis 2000. aastate alguses ja keskpaigas. Samas, mis viga majanduskasvu tingimustes populaarne olla. 

Tõsi on see, et majandusele laoti vundament 1990. aastatel ja nüüd tahavad kõik olla kirsiks tordil, aga ka praegu peab keegi tainast sõtkuma ja seda küpsetama.

Mulle tundubki, et praegu käib diskussioon just sel teemal, kas valitsus on valmis käsi jahuseks tegema või tegeleb ta üksnes kõvaks läinud kaku dekoreerimisega.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles