Eesti ABB juhina asus tööle Jukka Patrikainen

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest

Eesti ABB uue juhina asus esmaspäevast tööle Jukka Patrikainen, senine juht Bo Henriksson läks peale 36 aastat ABB-s pensionile, 25 aastat oli Henriksson Eesti ABB juht.

Ühtlasi võtab Patrikainen üle kohustused ABB Balti riikide organisatsiooni juhina. «Pärast 25 aastat ettevõtte Balti riikide juhina on sobiv aeg anda teatepulk edasi ja pühenduda rohkem isiklikule elule. Vaatamata juhivahetusele jätkame kindlalt uue strateegia elluviimist,» ütles Henriksson aprillis.

Patrikainen alustas ABB-s 1997. aastal Soomes, kus ta vastutas juhtimise ning operatiivse tegevuse eest müügi- ja korrashoiuvaldkonnas. 2013. aastal alustas ta tööd korrashoiuteenuste juhina Balti riikides. 2015. aastal nimetati Patrikainen ABB Balti riikide müügi- ja korrashoiuteenuste juhiks. Patrikainenil on energeetikaalane kõrgharidus Kotka Ülikoolist.

ABB kontserni Eesti üksuse käive kasvas 2016. aastal 18 protsenti 183 miljoni euroni ja ettevõtte ärikasum oli 14 miljonit eurot. Eestis tegutseb ettevõte alates 1992. aastast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles