Infotehnoloogia liidu presidendiks valiti Ivo Suursoo

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu (ITL) uus juhatus valis liidu presidendiks äritarkvara ettevõtte Columbus Balti regiooni juhi Ivo Suursoo; asepresidendi ametis jätkab AS Levira juhatuse esimees Tiit Tammiste.

«Oleme ITL-is veendunud, et majanduse üheks olulisemaks käivitajaks saab olla erasektori digitaliseerimise kasv, läbi mille kasvab efektiivsus, mis omakorda on majanduskasvu aluseks,» ütles Suursoo pressiteate vahendusel.

«Samuti näeme olulisena Eesti rolli maailma number üks e-riigina, mille juures peame oluliseks nii e-teenuseid kui ka efektiivse riigi mudeli arendamist. ITL jätkab ka tugeva panuse andmist valdkonna seadusloomesse,» lisas ta.

Ivo Suursoo on varem osalenud ITL-i aukohtu töös selle esimehena.

Liidu järgneva kahe aasta arengu- ja tegevuskava koostatakse ning kinnitatakse juunikuu jooksul.

Üheksaliikmelisse juhatusse kuuluvad lisaks Ivo Suursoole ja Tiit Tammistele veel Ericsson Eesti AS juhatuse esimees Seth Lackman, Baltic Computer Systems AS juhataja Ants Sild, Skype juhatuse liige Andrus Järg, Telia Tehnoloogiaüksuse võrgu ja infrastruktuuri arenduse juht Toivo Praakel, AS Nortal juhatuse liige Andre Krull, AS Datel juhatuse esimees Urmas Kõlli ja OÜ GoSwift juhatuse esimees Hannes Plinte.

ITL on vabatahtlik organisatsioon, mille peaeesmärgiks on ühendada Eesti infotehnoloogia- ja telekommunikatsioonifirmasid, arendada nende koostööd Eesti suundumisel infoühiskonda, esindada ja kaitsta liikmesfirmade huvisid ning väljendada nende ühiseid seisukohti. Liidul on 82 liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles