Endine maavanem hakkab Leedo ettevõttes loomakasvatusega tegelema

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Saare maavanem Kaido Kaasik
Endine Saare maavanem Kaido Kaasik Foto: Sander Ilvest

Endine Saare maavanem Kaido Kaasik asub juuli algusest ametisse Vjatšeslav Leedole kuuluva Tuule Grupi loomakasvatusosakonna juhatajana.

«Ma olen ju väljaõppinud põllumees,» sõnas Kaasik, kelle kinnitusel löödi uue töökoha suhtes käed reedel, vahendab Saarte Hääl. Maaülikoolis põllumajandusloomade aretuse erialal lõpetanud Kaasik töötas pärast ülikooli kaks aastat Eesti loomakasvatuse instituudis, kuid hiljem on pikalt pidanud vallavanema ja seejärel maavanema ametit.

Kaasiku sõnul on uus töökoht kindlasti ka omajagu poliitikaga seotud. «Ma arvan, et Saaremaa võiks Eesti põllumajanduspoliitika kujundamisel jõulisemalt kaasa rääkida,» ütles ta, viidates reedesele kokkusaamisele maaeluminister Tarmo Tammega.

«Hakkame vaikselt minema ja loodetavasti mõne aasta pärast saame heameelt tunda nendest asjadest, mida oleme saavutanud,» tähendas Kaasik.

Loe lähemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles