Väätsa Agro 2010. aasta kasum oli 13 miljonit krooni

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lehmad
Lehmad Foto: SCANPIX

Ettevõtte esialgsete majandustulemuste kohaselt teenis AS Väätsa Agro 2010. aastal 13,08 miljonit krooni (836 tuhat eurot) puhaskasumit. Ettevõtte äritulud ulatusid samal ajal 82,32 miljoni kroonini (5,3 miljonit eurot).

«Ettevõtte kasumliku tegevuse aitasid taastada üleilmne toiduainete hinnatõus ning saneerimiskavaga kinnitatud tegevused,» ütles Väätsa Agro juhatuse esimees Tiit Tuuleveski.

Väätsa Agro tootis 2010. aastal üle 13 miljoni kilogrammi piima. Võrreldes 2009. aastaga kasvas piimatoodang 212 tonni võrra. Väätsa Agro oli aasta lõpu seisuga 133 töötajaga Väätsa valla suurim tööandja.

Ajaleht Äripäev kirjutas veebruaris, et aastaid tagasi Väätsa Agro aktsiate osturalli kaotanud Joakim Helenius on ettevõtte kosilasena taas platsis ning kui Järvamaa ühe suurema tööandja saneerimise vastu seisval Swedbankil õnnestub piimatootja pankrotimenetlus algatada, seisab pankrotivara ostja juba ukse taga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles