Ühisrahastusplatvorm nõuab kohtus töötasu

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühisrahastusplatvorm pöördus kohtusse.
Ühisrahastusplatvorm pöördus kohtusse. Foto: Panther Media

Eile arutati Harju maakohtus hagi, milles ühisrahastusplatvorm EstateGuru nõuab portaalis 130 000-eurost laenu taotlenud, kuid finišijoonel selle võtmisest loobunud Imera Kaubanduse omanikult Illar Annukilt tehtud töö eest kokkulepitud summat.

«Ta ei tulnud korduvalt notarisse tehingut sõlmima ning loobus lõpuks laenu võtmisest,» meenutas EstateGuru asutaja ja partner Marek Pärtel paari aasta taguseid juhtumisi.

«Oli soov laenu saada, et Sauel üks objekt osta. Enda kapitalist jäi pisut puudu,» sõnas Annuk, mööndes, et kokkulepitud aegadel ta notarisse ei jõudnud.

«Nad panid kaks korda notari juurde lepingu sõlmimiseks aja, kuid ma võtsin veel mõtlemisaega. Muidugi ma neile seda ei öelnud. Ütlesin, et mul ei olnud aega praegu tulla,» tõdes Annuk.

Selleks hetkeks oli 238 investorit Imera Kaubandusega portaalis laenulepingu sõlminud ning Annuki projekti alla oma raha seisma pannud.

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles