Miil ja Leedo vaidlevad Elb-Linki käivitamisraha üle

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Leedo ja Olav Miil Saksamaal Elbe jõel Cuxhaveni–Brunsbütteli reisilaevaliini avamisel.
Vjatšeslav Leedo ja Olav Miil Saksamaal Elbe jõel Cuxhaveni–Brunsbütteli reisilaevaliini avamisel. Foto: Tairo Lutter

Saksamaal Elbe jõel laevaühendust pidanud Elb-Link Reederei asutajad Vjatšeslav Leedo ja Olav Miil vaidlevad laevaliini käivitamiseks tehtud kulutuste üle.

«Miil püüab end Elb-Linki kulutustest distantseerida. Ta ei taha neid tunnistada ja maksta, mis on Elb-Linki käivitamiseks tehtud,» ütles Leedo ajalehele Saarte Hääl.

Kommenteerides uudist, et Olav Miili ettevõte M&V Laevad OÜ esitas kohtule hagi Saaremaa Laevakompaniilt 200 000-eurose võla ja viiviste väljanõudmiseks, märkis Leedo, et SLK-l on samuti nõuded Miili ettevõtte vastu.

«Me oleme suuliselt omavahel kunagi kokku leppinud, aga ta ei taha suulist kokkulepet tunnistada, nagu tihti on äripartnerite vahel,» lisas ta.

M&V Laevad esitas kohtule hagi Saaremaa Laevakompanii vastu põhivõlgnevuse 200 000 eurot ja 24. aprilli seisuga viivise 66 400 eurot ja lisanduva viivise väljamõistmiseks.

2. mail rahuldas kohus osaliselt M&V Laevade taotluse hagi tagamiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles