Telekom hakkab rohkem pankadega konkureerima

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval toimunud mobiilivabal päeval ei tehtud trahve. Foto on illustratiivne.
Teisipäeval toimunud mobiilivabal päeval ei tehtud trahve. Foto on illustratiivne. Foto: Raigo Pajula.

Eesti Telekomi mobiilsideoperaator EMT plaanib lähitulevikus suurendada oma mobiilimaksete võimalusi, hakates seejuures enam krediiti andma ning astudes rohkem krediitkaarte väljastavate pankade kandadele.

Põhimõtteliselt on pankadelt tükki hammustamas juba Elion, mis annab oma poodides soodsama intressiga järelmaksu, kui seda kohalikud pangad teevad.

EMT võimaldab seevastu veel üpris väheste asjade eest maksta: näiteks parkimise ja bussipileti eest. Tulevikus tahetakse lisada mobiilimakse võimalust ka näiteks autopesulasse ja kinno.

EMT avalike suhete juht Kaja Sepp ütles, et erinevalt Elionist ei saa EMT krediit olema intressiga.

Küsimusele, kuidas organiseerib EMT võlasuhte näiteks kinoga: kas raha kantakse kohe üle või võetakse neilt n-ö laenu, vastas Sepp, et see sõltub lepingust. «Päris kohe (kui pidasid kohe all silmas reaalajas) see ei toimu, vaid mingisuguse aja pärast (nt kord kuus),» vastas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles