Tallinn maksab Endel Sifile staadioni kasutamise eest 144 000 eurot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall Snelli staadionil Linnavolikogu vs. Riigikogu.
Jalgpall Snelli staadionil Linnavolikogu vs. Riigikogu. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Linnavolikogu otsustas neljapäevasel istungil eraldada Endel Sifile kuuluvale firmale, mis haldab Snelli staadionit, 144 000 eurot ehk 2,25 miljonit krooni.

Tegemist on aastatasuga.

«Vahendid nähakse ette staadioni üürimakse tasumiseks Snelli staadioni omanikule, Personal Power OÜ-le 2011. aastal. Snelli staadionit kasutaksid Tallinna kesklinna koolid ajavahemikul 8.00-15.00, ülejäänud aja kuni 23.00 kasutaksid staadionit spordiklubid ning linnakodanikud,» seisab eelarve seletuskirjas.

Eesti Päevaleht kirjutas, et varem on Siff küsinud staadioni eest 2,5 miljonit krooni aastas, kuid abilinnapea Kaia Jäppinen pidas seda liiga suureks summaks.

2009. aasta majandusaruandes kirjutab Siff, et ettevõte jäi 3,4 miljoni krooniga kahjumisse, kuna võimaldab Tallinna koolidel seda tasuta kasutada. Samas on märgitud, et staadionit kasutasid spordiklubid ja ettevõtted.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles