Alexela avab taas Pirita ja Pärnu sadamatanklad

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexela
Alexela Foto: Erik Prozes

Alexela avab eesoleval nädalavahetusel taas Pirita ja Pärnu sadamatanklad.

Muhu Lõunaranna, Võsu, Kaberneeme, Oiu ja Kihnu sadamatanklad on juba avatud. 29. aprillil avatakse Pirita jahisadama tankla ja Pärnu jahisadama tankla, teatas ettevõte.

Alexela Oil juhatuse esimehe Ain Kuusiku sõnul avatakse maikuu jooksul uued sadamatanklad ka Kakumäe, Eisma ja Neeme sadamates. «Oleme avatud koostööks ka teiste Eesti väikesadamatega, eesmärgiga pakkuda veelgi suuremal hulgal tankimisvõimalusi Eesti sadamates,» märkis Ain Kuusik.

Kõikides sadamatanklates on müügil bensiin 95 ja diislikütus. Sadamatanklatesse pääseb päevasel ajal ka maismaad pidi, nii on võimalik tankida ka väiketehnikat. Sadamatanklates saab maksta ainult Alexela maksekaardi või pangakaardiga.

Eesti sadamates on kaheksa Alexela tanklat. Virumaal on väikelaevadele kasutada Võsu sadama tankla ning Harjumaal Kaberneeme ja Pirita jahisadama tankla.

Lääne-Eesti sadamatanklad on Muhu Lõunaranna, Pärnu jahtklubi kui Kihnu sadamas. Lisaks opereerib Alexela tanklat Oiu sadamas, Võrtsjärve põhjakaldal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles