Vaata otse: Infoturbe Summit

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Infoturbe Summit
Infoturbe Summit Foto: Korraldajad

Postimehe tehnikaportaal vahendab 10. mail algusega kell 9.30 selle uudise vaates otseülekannet üritusest Infoturbe Summit, kus tippasjatundjad selgitavad Euroopa Liidu uut andmekaitse üldmäärust ja teisi aktuaalseid infoturbe teemasid.

25. mail 2018 rakendub isikuandmete kaitse üldmäärus, GDPR (General Data Protection Regulation), millega asendatakse senine andmekaitsedirektiiv. Kõik ettevõtted või avaliku sektori asutused, kes koguvad ja säilitavad töötajate, klientide ja koostööpartnerite andmeid, peavad ennast uue üldmäärusega kurssi viima ja oma tegevuse vastavalt sellele kohandama.

Üritusel jagavad näpunäiteid ja kogemusi:

  • Infoturbe tippekspert Juha Sallinen räägib, mida tähendab GDPR (General Data Protection Regulation) ettevõtete ja organisatsioonide juhtimisele.
  •  Juhtide vestlusringis arutavad ITL-i president ja Tieto Estonia juhatuse liige Anneli Heinsoo, Ericsson Eesti juht Seth Lackman ja Pharma Holding juhatuse esimees Katre Kõvask, milliste IKT-alaste väljakutsetega peab tippjuhtkond kursis olema. 
  •  Air Balticu asepresident Janis Vanags tutvustab, kui kriitiline on lennufirma jaoks infoturve ja kuidas kaitstakse end võimalike lekete ja rünnakute vastu.
  •  Riigi Infosüsteemi Ameti intsidentide käsitlemise osakonna juhataja Klaid Mägi räägib, kuidas isikute ja organisatsioonide andmed lekivad ning mida ise selle vältimiseks teha saab.
  •  SORAINENi vandeadvokaat, tehnoloogia ja infoturbe valdkonna juht Mihkel Miidla räägib, millised on juriidilised väljakutsed Eestiga seotud infoturbe kaasuste juures.
  •  Juhtide vestlusringi on lisandunud InBank juhatuse esimees Jan Andresoo, et rääkida oma vaatenurgast, milliste IKT-alaste väljakutsetega peab tippjuhtkond kursis olema. 
  •  Tehnoloogiaajakirjanik Henrik Roonemaa juhib vestlusringi ärist ja turvalisusest virtuaalreaalsuses. Vestlusringis osalevad veel Criffin asutaja Peeter Nieler ja Veriff asutaja Kaarel Kotkas.
  •  Tehnoloogia vaatenurka avab Mo Cashman - Intel EMEA Enterprise Architect meeskonnajuht, McAfee.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles