Narva kesklinna tahetakse ehitada Lidli kauplus (1)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kümmekond aastat tagasi Eestisse laieneda plaaninud, kuid sellest loobunud Saksa säästukaupluste kett Lidl on siinse turu taas sihikule võtnud. Foto on illustreeriv.
Kümmekond aastat tagasi Eestisse laieneda plaaninud, kuid sellest loobunud Saksa säästukaupluste kett Lidl on siinse turu taas sihikule võtnud. Foto on illustreeriv. Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP

Saksa säästupoodide kett Lidl soetas Narva kesklinnas tühjalt seisva krundi, et sinna kaubanduskeskus ehitada.

Narvalased teavad Tallinna mnt 7 asuvat 7474 ruutmeetri suurust krunti endise piimatehase asukohana, kirjutab Põhjarannik. Praegu on seal tasane tühermaa, mida ümberkaudsete majade elanikud autode parkimiseks kasutavad.

Krunt kuulus firmale Lidl Eesti OÜ juba aastatel 2004–2006, mil Saksa kaubanduskett kavatses Eestis tegevust alustada. Toona ei saanud plaanidest siiski asja ning krunt müüdi kontsernile Tallinna Kaubamaja, kuid ka nemad ei söandanud seal ehitust alustada.

Tänavu 21. veebruaril soetas selle maatüki 2016. aastal asutatud firma OÜ MMS Property Solutions, kes valmistab taas ette Lidli tulekut Eestisse.

«Kahjuks meie ettevõte oma tegevuse kohta mingeid kommentaare ei anna,» ütles ettevõtte kinnisvaraprojektide juht Vladlena Migovk. Märtsis keeldus ettevõte analoogselt kommenteerimast oma soovi soetada Tartu linnale kuuluv saunahoone.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles