Prisma Eesti juht liigub Soome emafirmasse

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prisma Peremarket tegevdirektor Janne Lihavainen liigub Soome emafirmasse.
Prisma Peremarket tegevdirektor Janne Lihavainen liigub Soome emafirmasse. Foto: Mihkel Maripuu

Prisma Peremarketi uueks tegevdirektoriks Eestis saab alates 1. maist Jussi Nummelin.  Ettevõtte praegune juht Janne Lihavainen liigub emafirma SOK kontserni arendusdirektoriks.

«Tänu oma pikaajalisele kogemusele Lidli ketis tean kui oluline on jaeketi klientidele püsivalt soodne kauplus koos korraliku kaubavalikuga. Mul on hea meel asuda juhtima jaeketti, mis on Eesti parimate püsihindadega kauplus, pakkudes lisaks ka suurimat kaubavalikut ning mugavat ostukeskkonda,» sõnas Jussi Nummelin.

Prisma Peremarketi uue tegevdirektori eesmärkideks on üksuse strateegilise tulemuse saavutamine ning tegevusmudeli ja võrgustiku edasi arendamine. Jussi Nummelin on varasemalt töötanud Lidli ketis, juhtides viimastel aastatel Lidl Leedu organisatsiooni.

Kaupluse senine tegevdirektor Janne Lihavainen on valitud emafirma SOK kontserni arendusdirektoriks, kelle vastutusvaldkonda kuuluvad SOK hüper-, supermarketid, lähipoed, teenindusjaamad, kaubamajad, hotellid ning restoranid.

«Nende kümne aasta jooksul, mil olen Prisma Peremarketit juhtinud, on Eesti jaekaubandus teinud läbi väga suure arengu. Muutunud on tarbijate ootused jaekauplustele ning tarbijate soovid on muutunud märksa mitmekesisemaks,» kirjeldas Lihavainen.

Prisma Peremarket on Põhjamaade juurtega SOK-le kuuluv kaubanduskett, mis tegutseb nii Soome, Eesti, Venemaa, Läti kui Leedu turgudel. Eestis tegutseb Prisma Peremarket alates 2000. aastast, olles üks stabiilsemaid Eesti turul tegutsenud hüpermarketeid. Praegu tegutseb Tallinnas viis, Tartus kaks ja Narvas üks Prisma kauplus.

Peremarketi toidukaupade sortimendis on 10 000-14 000 artiklit, kogu tootevalikus 60 000 artiklit. Iga Prisma kauplus omab tervest Eesti jaekaubandusturust hinnanguliselt 1,5 protsenti. Prisma Peremarket annab Eestis tööd enam kui 1000-le inimesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles