Politico: Ansipi lähenemist digivaldkonna arendamisel peetakse liiga pehmeks (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Komisjoni digitaalse ühisturu asepresident Andrus Ansip (vasakul)
Euroopa Komisjoni digitaalse ühisturu asepresident Andrus Ansip (vasakul) Foto: FRANCOIS LENOIR/REUTERS

Euroopa Komisjoni digitaalse ühisturu eestlasest asepresidendi Andrus Ansipi lähenemist digivaldkonna arendamisel peetakse liiga pehmeks, samal ajal kui endine Ansipi alluv Günther Oettinger ka uuel ametipostil digiteemadega väga jõuliselt edasi tegeleb, kirjutab Politico.

Lehe kinnitusel on digitööstuse esindajad öelnud, et Ansip tegeleb valdkonnaga liiga leigelt, vahendab ERRi uudisteportaal.

Ansip ise selgitas Politicole, et peab samm-samm haaval lähenemist viljakamaks. «Ma olen valmis tegema kõige ambitsioonikamaid ettepanekuid maailmas, aga kas sellel on mõtet, kui on teada, et nendel puudub seos reaalsusega,» lausus Ansip.

Lehe sõnul on Ansipi strateegia lasta Oettingeril lihtsalt digitööstuse esindajatega suhelda ja asju ära teha. Lastes Oettingeril särada ning hoides teda digiteemadele lähedal, on Ansipil tugev liitlane eelarve aruteludel oma teemade esile tõstmisel, samuti tööstuse esindajate hulgas.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles