Arsenali Keskus alustab teise korruse väljaehitamist

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali keskus.
Arsenali keskus. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Sel nädalal alustas Põhja-Tallinnas asuv Arsenal Keskus teise etapi töödega, mille käigus ehitatakse hoone teine korrus välja nüüdisaegseteks kontoriruumideks. 

Arsenal Center OÜ juhataja Aadu Oja sõnul on nende soov sarnaselt ülejäänud keskusega ka Arsenali kontoriruumides säilitada endise sõjatehase tööstuslikku ilmet ja kombineerida see tänapäevaste teenusestandarditega.

«Teisel korrusel paiknevad suurte akende ja kõrgete lagedega valgusküllased kontoriruumid muudab unikaalseks suur ühiskasutatav katuseterrass. Paljude kontorite sissepääs oma ruumidesse hakkabki käima terrassi kaudu,» lisas Oja.

2016. aasta oktoobris avas Erika ja Tööstuse tänava nurgal asuvas endise sõjatehase ruumides uksed kaubandus- ja ärikeskus Arsenali Keskus. Täna tegutseb tsaariaegses punastest tellistest tehasehoonetes üle 30 teenusepakkuja ja üheksa eripärast kohvikut ja restorani.

Projekti senine investeeringumaht on üle 10 miljoni euro. Kokku on keskuses kontoripinda ligikaudu 3500 ruutmeetrit. Teise etapi ehitustööde valmimise tähtaeg on käesoleva aasta sügis.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles