Harju KEK investeerib 2,7 miljonit eurot Valdmäe tööstuspargi arendusse

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitus
Ehitus Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Harju KEK AS alustas ehitustegevust Valdmäe tööstuspargis. Rajatav tööstuspark asub Tänassilma piirkonnas, Valdmäe tänava ääres.

Pärnu maantee äärde arendatav tööstuspark asub 3,25 hektari suurusel alal, kus maksimaalne hoonestus brutopinna näol on planeeringu järgi 30 600 ruutmeetrit. .

Harju KEK on alustanud kommunikatsiooni trasside ja siseteede ehitusega ning paralleelselt projekteeritakse kahte ärihoonet pindalaga 3500 ruutmeetrit. Esimene hoone valmib juba käesoleva aasta lõpus.

Esimeses etapis rajatakse kaks ärihoonet, millest 50 protsendi ulatuses on tänaseks üürikokkulepped saavutatud. See aasta investeeritakse tööstuspargi arendusse ligi 2,7 miljonit eurot.

Hooned on suunatud peamiselt kergtootmise ning jae- ja hulgikaubandusega tegelevatele ettevõtetele. 

Harju KEKi omanduses on ligi 100 hektarit äri- ja tootmismaad ning kokku üle 60 000 ruutmeetri väljaüüritud pinda. Harju KEK AS omab 31,4-protsendilist osalust börsiettevõttes Harju Elekter ning 27,1-protsendilist osalust ettevõttes EKE Invest AS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles