Konkurentsiamet alustas Tere omanikuvahetuse asjas lisamenetlust

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tere piim.
Tere piim. Foto: Stanislav Moškov/Den Za Dnjom

Konkurentsiamet alustas Tere omanikuvahetuse asjas lisamenetlust, et koguda rohkem andmeid, otsuse tegemiseks on ametil aega neli kuud.

Amet alustas Maag Grupi ja Tere omanikfirma Elveda ühinemise asjus täna täiendavat menetlust, mis annab ametile uurimiseks neli kuud lisaaega, vahendab Äripäev.

«Praegu ei saa menetluse seisu ega täiendava menetluse alustamise otsuse sisu täpsemalt kommenteerida,» ütles konkurentsiameti kommunikatsioonijuht Maarja Uulits. Konkurentsiamet teeb lisamenetluse alustamise otsuse selleks, et koguda veel andmeid ning selgitada, kas vaatlusaluse koondumise puhul esineb konkurentsi kahjustavaid asjaolusid.

Tere nõukogu esimees Roland Lepp ütles, et otsuses midagi imelikku ega ootamatut ei ole, kuna Maag ootas algusest peale, et menetlemisprotsess tuleb pikk: «Arvestasime kohe, et läheb üks pluss neli kuud.»

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles