DPD rajab Jürisse uue pakiterminali ja jaotuskeskuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DPD kuller. Foto on illustreeriv.
DPD kuller. Foto on illustreeriv. Foto: Mihkel Maripuu

Eelmisel nädalal allkirjastas kullerfirma DPD Eesti lepingu uue pakiterminali ja jaotuskeskuse projekteerimis- ja ehitustöödeks. Hoone ehitustööd algavad juba selle aasta kevadel ja kompleks valmib 2012 aasta alguses.

DPD Eesti tegevjuhi Tarmo Taela sõnul saab uus logistikakeskus olema varustatud kaasaegse sorteerimistehnikaga, mis võimaldab käsitleda klientide pakke veelgi kiiremini, kindlamalt ja täpsemalt ning märkimisväärselt suuremas mahus.

«Kui jõuame paki kohale toimetada kasvõi üks sekund kiiremini, tähendab see meie kõigi klientide jaoks kokku ajalist võitu aastas enam kui 555 tundi,» räägib Tael.

Uue pakkide sorteerimisterminali kogupindala esimeses valmimise etapis on üle 2300 ruutmeetri.

Uus jaotuskeskus valmib koostöös OÜ Astlanda Ehitus, kelle tööde hulka kuulub näiteks ka Kultuurikatla rekonstrueerimine, Ämari lennubaasi administratiivala ehitus. Investeeringu kogumaksumuseks kujuneb 2 miljonit eurot.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles