Ühistu Eesti Lihatööstus avab kolmapäeval tööstuskompleksi (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Luik.
Mart Luik. Foto: Sander Ilvest

Ühistu Eesti Lihatööstus avab kolmapäeval ametlikult Vastse-Kuuste tööstuskompleksi, milles on juba alustanud lihatootmist.

«Tootmishooned, korralik sisseseade ja tehnika on valmis, samuti ka bränd ja brändiloome, koduleht saab täna veel viimase lihvi,» ütles Ühistu Eesti Lihatööstuse juhatuse liige Mart Luik ning lisas, et ettevalmistustööd on lõpule jõudmas ning tootmine läheb käima.

Luige sõnul on ettevõttel tooteid nimekirjas 50 ringis. Ühistu Eesti Lihatööstuse tooted on kättesaadavad piirkonnapoodides, Stockmannis ja Selverites. Ühistus töötab umbes 20 inimest.

Mais plaanib ettevõte minna Balti jaama turule, kus ettevõte oleks kõige suurem liha ja lihasaaduste kaupleja, rääkis Luik. «See on suve kontekstis meie jaoks hästi oluline ettevõtmine,» ütles Luik, lisades, et plaan on jõuda ka Tartu turule.

Atria Eesti müüs 2016. aasta juulis Vastse-Kuuste lihatööstuse Eesti Lihatööstuse Ühistule, ostutehingut finantseeris Maaelu Edendamise Sihtasutus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles