Microsoft pani Eesti ja Balti üksust juhtima bulgaarlase Hristo Manovi

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hristo Manov
Hristo Manov Foto: Microsoft

Rahvusvaheline tehnoloogiahiid Microsoft määras alates homsest Eesti ja Baltimaade regiooni juhtima bulgaarlase Hristo Manovi.

Rain Laanelt ametikoha üle võttev Manov töötab möödunud aasta juunist Microsofti Kesk- ja Ida–Euroopa üksuses partnergruppide reklaamimeeskonna strateegilise juhina. Enne Microsoftiga ühinemist töötas ta kümme aastat kosmeetikafirmas Avon, olles viimased kolm aastat grupi asepresident 19 riigis, vastutades uuendusstrateegiate väljatöötamise ning elluviimise eest.

Veelgi varem oli ta tööl  Xeroxis, kus kandis rolle kliendihaldurist kuni tegevjuhini. Tal on INSEAD Executive'i ärijuhtimise magistrikraad ning telekommunikatsiooni inseneri magistrikraad Sofia Tehnikaülikoolist.

Mis puutub Rain Laane saatust, siis tema toetab Hristo Manovit üleminekuperioodil aprillikuus ning tema edasised sammud avalikustab Microsoft kuu lõpus.

Microsofti teatel on kõrgema juhtkonna vahetus osa ettevõtte «rahvusvahelise mitmekesisuse ja kaasatuse strateegiast, mille eesmärgiks on võimaldada rahvusvahelist kogemuste vahetamist ning pakkuda töötajatele arenguvõimalusi üle maailma».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles