Rimi müüs Kuressaare Säästumarketi hoone uuele ostjale maha (1)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaal asuv endine Säästumarketi hoone müüdi eile uuele ostjale maha.
Saaremaal asuv endine Säästumarketi hoone müüdi eile uuele ostjale maha. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eile toimus Saaremaal Kuressaares asuva Mooni tänava Säästumarketi endise kaupluse müügitehing, millega Rimi Eesti Food AS loovutas hoone uuele omanikule.

«Paraku pole meil õigust selle kohta rohkem infot avaldada, kuna ostja soovib seda teha õige pea ise,» jättis Rimi Eesti Food ASi pressiesindaja Katrin Bats omaniku nime nimetamata, hoides kiivalt kinni lepingus sätestatud konfidentsiaalsusnõudest, vahendab Meie Maa.

Ta lisas, et tegemist on Eestis tuntud ja väärika ettevõttega, keda on Saaremaa meediaväljaannete huvist teavitatud.

Bats möönis, et sellistes tehingutes välditakse samas sektoris tegutsevaid konkurente, mis kinnitab Saaremaa tarbijate ühistu (STÜ) juhatuse esimehe Kalle Koovi ütlust, et hoone ostu-müügi läbirääkimised STÜ ja Rimi Eesti Food ASi vahel mõni aeg tagasi luhtusid.

Batsi sõnul tegid hoone ostmiseks pakkumise kokku kolm ettevõtet, kellest kahel oli sedavõrd suur huvi, et hoone läks enampakkumisele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles