Ehitusfirma TREV-2 etteotsa asub Sven Pertens

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Pertens.
Sven Pertens. Foto: Liis Treimann/Postimees

Alates 1. aprillist asub ehitusettevõtte TREV-2 Grupp juhatuse esimehena ametisse Sven Pertens, kes varemalt juhtis AS-i Lemminkäinen Eesti. 

«Mul on väga hea meel võimaluse üle jätkata taristuehituse valdkonnas ja panustada oma seniste kogemuste ning teadmiste baasilt TREV-2 Grupi arengusse,» ütles Pertens.

«Olen veendunud, et koostöös hästitoimiva meeskonnaga suudame näidata häid majandustulemusi ning ettevõtte turupositsiooni tugevdada,» lausus ta.   

TREV-2 Grupi nõukogu esimees Kristjan Kalda ütles, et nad tahavad TREV-2 Grupiga jõuda taristuehituses turuliidri positsioonile ning selleks ühendavad nad ettevõtte noore ja ambitsioonika meeskonna Sveni pikaajalise kogemusega.

AS-i TREV-2 Grupp põhitegevusalad on teede, sildade ja raudteede ehitus, teehoole, keskkonnaehitus ja maavarade kaevandamine. Ettevõttes töötab ligikaudu 400 inimest.

Tänavu märtsis omandas Baltimaade suurim era- ja riskikapitali ettevõte AS BaltCap East Capital Exploreri käest täiendavad 38 protsenti AS-i TREV-2 Grupi aktsiatest, omades seeläbi ettevõttes ligi 75 protsendiga enamusosalust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles