Kaubamaja 100 miljoni küsimus: mida rahaga teha? (5)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurettevõtja Jüri Käo.
Suurettevõtja Jüri Käo. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna Kaubamajal on kogunenud 100 miljonit eurot jaotamata kasumit ning see tekitab küsimusi, mida ettevõte võiks sellega peale hakata. 

Investorite seas leviva spekulatsiooni, et Tallinna Kaubamaja võiks võtta üle börsifirma Baltika, lükkab kaubanduskontserni üks omanik Jüri Käo ümber, kirjutab Äripäev.

Möödunud aasta oli Eesti tehinguturul rekordiline ning praegune aasta tõotab tulla veel parem, seetõttu torkavad silma need ettevõtted, kellel palju vaba raha. Kuigi Kaubamaja ise pole veel ühestki ülevõtmisplaanist rääkinud, leiavad aktsionärid, et laienemisruumi oleks vaja.

Kaubamaja grupi nõukogu esimehe Jüri Käo sõnul ei vedele vaba raha otseselt kuskil niisama. «Ega see nüüd nii ei ole, et see hulk raha kuskil on. Suur osa sellest on ikkagi kaubavarade, asjade all. Nii lihtne seda välja võtta küll ei ole. Otsime kogu aeg võimalusi laienemiseks,» ütles Käo.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles