Neste alustas taas hinnaralliga (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neste Juhkentali tankla
Neste Juhkentali tankla Foto: Erik Prozes

Kui tavaolukorras müüb Neste hulgihinnaga kütust vaid suurklientidele kütusefirma Muuga terminalis, siis täna langetas ettevõte taas kütusehinnad kõikides Eesti tanklates hulgihinna tasemele. 

Kütusefirma teatel on tegemist ühepäevase hinnakampaaniaga ning hulgihinnaga kütust saab osta täna südaööni. Hulgihind kehtib kõikidele era- ja äriklientidele. Selle sammuga langes bensiini 95 hind 1,087 eurole liitri kohta.

Traditsiooniliselt tulevad hinnaralliga kaasa ka teised tanklaketid. Statoili Eesti jaamades on liitrihind täna 1,087 euro juures, sama ka Olerexis. «Konkurents mootorikütuste jaeturul on väga tihe, konkureerivate kütusemüüjate tegevust jälgitakse ja vajadusel reageeritakse,» kommenteeris Statoili kütuste müügidirektor Meelis Migur hinnarallit.  

Tegemist on juba kolmanda korraga viimase poole aasta jooksul, kui Neste sellise sammu ette võtab. Esimest korda langetas Neste kütusehinnad tanklates hulgihinna tasemele möödunud aasta 24. novembril ja teist korda selle aasta 17. jaanuaril.

Eesti turul 1989. aastast tegutsenud Neste on üks suurimaid vedelkütuste jae- ja hulgimüüjaid. Kokku opereerib Neste Eestis 58 iseteenindusjaamaga ning maksu- ja tolliameti andmetel on Neste juba kolmandat aastat järjest riigi suurim maksumaksja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles