Eesti taas sihikul? Odavpoodide kett Lidl tahtis osta Anne sauna (6)

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne sauna krunt Tartus on silma jäänud Lidli kaubanduskeskustele kohta otsivale kinnisvaraettevõttele, linn sauna maha müüa siiski ei kavatse.
Anne sauna krunt Tartus on silma jäänud Lidli kaubanduskeskustele kohta otsivale kinnisvaraettevõttele, linn sauna maha müüa siiski ei kavatse. Foto: Sille Annuk / Montaaž Artur Kuus

Läinud sügisel Eestisse laienemise plaane eitanud Saksa säästukaupluste kett Lidl on asunud siin aktiivselt kinnisvara otsima ja on Tartus silma heitnud mitmele krundile.

Eelmisel kümnendil soetas Lidl üle Eesti kinnisvara ja pidas plaane siingi ketipoed avada. Vähemalt kaheksa, nagu kõlas toona ühe uudise pealkirjas. Kuid kümmekond aastat tagasi, veel enne buumi tippu ja masu algust jäid need plaanid katki. Lidli nime sisaldavad äriühingud on registrist kustutatud 2009. aastal.

Nüüd paistab Lidl siin uuesti plaani pidavat, sest mullu oktoobris on registrisse kantud äriühing OÜ MMS Property Solutions. 

Seda esindav advokaadibüroo pöördus veebruaris Tartu linna poole küsimusega, kas linn sooviks müüa Anne sauna kinnistu.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles