Estonian Air peatab lennud Vilniusesse ja Minski

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk..
Estonian Airi lennuk.. Foto: Raigo Pajula.

Estonian Air teatas, et peatab ajavahemikuks 1.04.-2.09.2011 lennud Tallinna ja Vilniuse ning 28.03.-26.10.2011 Tallinna ja Minski vahel.


Siiski teenindab Estonian Air lende Tallinna ja Minski vahel suurema nõudlusega aegadel ehk 15.04, 18.04, 06.05 ja 09.05.2011.

Lendude peatamine on tingitud sellest, et Estonian Air tagastab tänavu SAAB 340 lennukid liisingufirmale, et asendada need suuremate turbopropellerlennukitega. Praegu on aga alles otsustamisel, milline lennukitüüp valitakse ning toimuvad ettevalmistused selle käikuvõtmiseks.

Lennukite tagastamine toimub järk-järgult ning alates aprillist teenindab Estonian Air Regional lende ühe SAAB 340 lennukiga.

Kõigile reisijatele, kes on ostnud lennupileti tühistatud lendudele, pakub Estonian Air alternatiivseid lende või maksab piletiraha tagasi. Lennufirma palub vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles