Finnair tühistas streigi tõttu taas reedesed Tallinna lennud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnair.
Finnair. Foto: Vida Press

Helsingi lennujaamas reedel toimuva streigi tõttu on Finnair taas paljud lennud tühistanud, sealhulgas kuus Tallinna ja Helsingi vahel toimuvat lendu.

Reedel on tühistatud kolm Tallinna-Helsingi lendu algusaegadega 14:45, 17:25 ja 19:30 ning kolm Helsingi-Tallinna lendu algusaegadega 14:20, 17:00 ja 19:05.

Streik ja selle toetusaktsioonid peaksid aset leidma reedel ajavahemikus 15:00 kuni 19:00.

Streik mõjutab tugevalt Finnairi reedeseid lende, kuna streigi tõttu ei toimi maapealne teenindus või toimib see väga piiratud ulatuses. Finnairi enda töötajad streigis ei osale.

Streik mõjutab lennufirma teatel ka toitlusteenuseid pardal ja pagasikäitlust. Võimalusel soovitab Finnair reedel reisida käsipagasiga.

Reisijad, kellel on pilet reedesele Finnairi lennule või mõnele teise võimalikule streigipäevale 22. kuni 24. märtsini, võivad muuta oma reisikuupäevi kuni 9. aprillini, et vältida reisimist võimalikel streigipäevadel.

Streik puudutab IAU ja tööandjate liidu Palta vaidlust ettevõtte Airpro töötajate tingimuste ja kollektiivlepingu üle. Vaidlust vahendab riiklik lepitaja. Finnair pole vaidlusega seotud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles