Ümbritse end rikastega ja saad edukaks (1)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõukad inimesed muudavad ka sind ennast edukamaks.
Jõukad inimesed muudavad ka sind ennast edukamaks. Foto: PantherMedia / Scanpix

Enda ümbritsemine rikastega on arendav, sest edukus nakkab, väidab USA ettevõtja.

Ettevõtja Chris Myers rääkis Forbesile, et tähtsaim asi, mida ta koolis õppis, on see, et tuleb end teha meeldivaks rikastele inimestele. Seda rääkis talle ülikooli ajal üks ekstsentriline õppejõud ja kuigi see tol ajal mõjus veidi kummalise naljana, siis praeguseks on Myers veendunud, et see on väga õige.

«Kui sa tunned end mõnes ruumis kõige targema inimesena, siis sa oled vales ruumis,» selgitas Myers seda mõttekäiku. «Ümbritsedes end endast targematega on sul suurepärane võimalus enese arendamiseks ja millegi õppimiseks.»

Myers lisas, et muidugi pole kõik jõukad inimesed ülimalt intelligentsed, kuid need kaks omadust kipuvad siiski käsikäes käima. Suure firma eesotsas olemine, oma finantside juhtimine või innovatsiooni vedamine  nõuab siiski palju,  nentis Myers.

«Edukus on nakkav,» märkis Myers, lisades, et ta ise üritab alati olla kõige vähem edukas inimene oma sotsiaalvõrgustikes. End edukate ja jõukate inimestega ümbritsemine on arendav ja edasiviiv.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles