TV3 võib juba täna omanikku vahetada (1)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3e tort.
TV3e tort. Foto: TV3

Täna peaks allkirjastatama leping, millega USA firma Providence Equity ostab Rootsi meediakontserni Modern Times Group (MTG) Balti ärid, mille hulka kuulub muuhulgas ka telekanal TV3. 

ERR.ee-le kinnitas kaks tehinguga kursis olevat allikat, et MTG ja Providence Equity vahelise lepingu allkirjastamine toimub neljapäeval. Kolmanda allika sõnul pidi allkirjastamine algselt aset leidma teisipäeval, kuid lükkus päev-paar edasi, kirjutab ERRi uudisteportaal

Börsifirmana MTG infot kinnitada ega kommenteerida ei saanud. «Need on kuulujutud ja spekulatsioonid ning me kunagi ei kommenteeri kuulujutte ja spekulatsioone,» vastas ERRile MTG kommunikatsioonijuht Tobias Gyhlenius.

Küsimusele, millal ettevõte tehingust avalikkusele teatada kavatseb, vastas Gyhlenius samamoodi: «See on väga suunav küsimus ja minu ainus vastus teile on, et me mitte kunagi ei kommenteeri kuulujutte või spekulatsioone.»

Providence Equity soovis varem omandada telekommunikatsiooniettevõtet Starman, kuid selle asutaja ja vähemusosanik Indrek Kuivallik tõmbas tehingule pidurit ning Starmani ostis ära hoopis Elisa.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles