IE9 aadressil jagatakse valdavalt kiidusõnu

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters/Sanpix.

Äsja turule jõudnud Microsofti uuele veebilehitsejale Internet Explorer 9 jagub erinevate tehnoloogiasaitide poolt valdavalt kiidusõnu.


Eile teatas Microsoft, et turule on jõudnud nende uusim veebilehitseja -  Internet Explorer 9. Ettevõtte teatel on uus veebilehitseja oma eelkäijatest oluliselt kiirem ja turvalisem.

Samas on pidanud Micrsosoft IE9 nimelt ka tõsiselt vaeva nägema, et oma eelmiste brauserite möödapanekuid heastada.

Nimelt võtsid nii Firefox kui Google Chrome Internet Explorerilt üha jõudsamalt turuosa ära. Selle aasta alguses kirjutas The Guardian, et Euroopas suutis Firefox juba Internet Exploreri seljatada – Firefoxi turuosaks hinnati 38 protsenti, samal ajal kui IE oli vajunud 37,5 protsendi peale.

Kui erinevatelt tehnoloogiasaitidelt IE9 kohta arvustusi lugeda, siis valdavalt saab Microsoft oma uue veebilehitseja arendamise eest kiita. Esile tõstetakse nii IE9 paranenud kiirust, turvalisust kui ka erinevaid uuendusi, mis selle kasutamise eelkäijatest mugavamaks muudavad. Samuti meeldib arvustajatele uue brauseri väljanägemine.

 Veel mõni aeg tagasi kirjutas üks inglisekeelne tehnoloogiablogi, et kui varasemate Internet Exploreri versioonide puhul jagasid nad peamise soovitusena see arvutist lihtsalt maha lasta, on IE9 sootuks teisest puust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles