Aare Tark: kiirete muutuste ajastul peame ise eeskujuks olema

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aare Tark (keskel) Postimehe ja advokaadibüroo Tark selleaastasel majanduskonverentsil.
Aare Tark (keskel) Postimehe ja advokaadibüroo Tark selleaastasel majanduskonverentsil. Foto: Liis Treimann

Neljapäeval üheksandat korda toimunud Postimehe ja advokaadibüroo Tark majanduskonverentsi avades ütles Aare Tark, et sellisel kiirel muutuste ajastul, kus me praegu elame, on järjest olulisem see, milliseks eeskujuks on oma rahvale selle juhid ja et seejuures ei minda populistliku poliitika teed.

«Selliste kiirete muutuste ajastul peame olema ise Eesti liidritena nii avalikus sektoris kui ka majanduselus targad ja tasakaalukad - et me ei kaotaks õiget sihti oma riigi ja majanduse juhtimisel,» lausus advokaadibüroo Tark juhtivpartner Aare Tark Eesti tulevikule keskendunud majanduskonverentsi avasõnades.

Advokaat märkis, et kui vaadata tagasi, mis on juhtunud viimase kümne kuu jooksul maailma majanduses, siis ilmselt enamus meist ei osanud toimunud arenguid ette näha. 

«Me ei tohi järele anda kiusatusele teha populistlikke otsuseid, mis võib anda lühikeses plaanis esmast tulu, kuid tegelikult ei ole see jätkusuutlik ega kestev majandusmudel,» lausus Tark.

Vaata ja kuula lähemalt videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles