Microsofti Kinect lööb rekordeid

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinecti kasutaja
Kinecti kasutaja Foto: SCANPIX

Mängukonsooli Xbox 360 lisaseadmest Kinect on saanud läbi aegade kõige kiiremini müüv tavatarbijatele mõeldud elektroonikaseade, teatas Guiness World Records.

Möödunud aasta 4. novembril müügile tulnud videokaamerate, hääle- ja näotuvastusega varustatud juhtseadet on müüdud üle kümne miljoni. Esimese 60 päevaga müüs ettevõte kaheksa miljonit Kinecti, mis teeb päevaseks läbimüügiks keskmiselt 133 333 seadet. See müügitempo ületab ka Apple’i nutitelefoni iPhone ja tahvelarvuti iPad müüki.

Kinect on mängukonsooli Xbox 360 juhtseade, mis võimaldab ühel või mitmel inimesel juhtida mängu, liigutades vaid oma keha, käsi ja jalgu. Nii on võimalik mängida näiteks bowling’ut, jalgpalli, võrkpalli, lauatennist, visata oda, joosta tõkkeid ja mängida kümneid teisi spetsiaalselt Kinecti jaoks loodud mänge. Kinect on võitnud tohutu populaarsuse suuresti tänu sellele, et leiab aktiivset kasutamist seltskondades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles