LHV panga juhid on tublisti aktsiaid müünud; aktsionäride arv kahaneb

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV peahoone Tallinnas
LHV peahoone Tallinnas Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

LHV Panga kaks juhatuse liiget on pärast eelmise aasta neljanda kvartali majandustulemuste avaldamist tublisti aktsiaid müünud, selgub Finantsinspektsiooni börsiettevõtete emitentidega seotud tehingute registrist.

LHV Panga IT-juht Jüri Heero müüs 10. ja 14. veebruaril kokku 10 000 LHV grupi aktsiat, millelt teenis 95 134 eurot. LHV aktsiad olid tal osaühingu Heero Invest arvel.

LHV Panga riskijuht Martti Singi müüs ajavahemikus 8. kuni 13. veebruarini kokku 8142 LHV Grupi aktsiat koguväärtusega 78 000 eurot.

LHV Panga krediidijuhi Rain Gontmacheri ettevõte Reltekon ostis aga 14. veebruaril 3158 LHV Grupi aktsiat ning seadis samal päeval nendele ka pandi.

LHV avaldas eelmise aasta viimase kvartali esialgsed majandustulemused 7. veebruaril, pärast mida on aktsia hind langenud neli protsenti 9,5 euroni.

Emissioonil märkis LHV Grupi aktsiaid 5485 investorit, Väärtpaberikeskuse andmetel on aga veebruari alguse seisuga ettevõtte aktsionäride arv kahanenud 318 investori võtta 5167 kontoomanikuni ehk 5,8 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles